Thuis

Zhangjiagang Hongsheng Technology Co., Ltd.

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Zhangjiagang Hongsheng Technology Co., Ltd.

 

De Technologieco. van Zhangjiaganghongsheng, Ltd wordt gevestigd op een verkeer ontwikkeld gebied: Tangqiaostad, Zhangjiagang-Stad, Jiangsu-Provincie. Ons bedrijf is een hoge en nieuwe technologie-onderneming en gevestigd in 2004. Wij zijn een professionele fabrikant van de contant geldlade meer dan tien jaar geweest. 

 

met hoogte - kwaliteit en de goede dienst krijgen wij een gunstige ontvangst en vertrouwen op van onze klanten en worden de belangrijkste leverancier van vele POS machine en kasregisterbedrijven rond de wereld.


Ons bedrijf heeft een reputatie als ontwerper en fabrikant van de duurzaamste en betrouwbare contant geldladen in de industrie. Ons bedrijf biedt een brede waaier van laden voor toepassingen aan die in Kleinhandels, Voedsel, Gastvrijheids en Gemakopslag worden gevonden.
Wij hebben onze eigen technische en ontwikkelende afdeling en concentreren ons altijd bij het ontwikkelen van nieuwe producten. Wij hebben 35 octrooien met inbegrip van 24 nutsoctrooien, 9 uitvindingsoctrooien en 2 ontwerpoctrooien. wij gingen de certificatie van het de kwaliteitsbewakingssysteem van ISO9001, milieu het systeemcertificatie van ISO14001, Ce, ROHS en veel andere certificatie over. 


Ons bedrijf is geëerd met Diploma middelbare schoolonderneming van Krediet, „ondernemingen van technologie van Suzhou de hoge en nieuwe“, „onderneming van technologie van Jiangsu de hoge en nieuwe“, „onderneming van het Bank de van automobilisten-Vlakke krediet“, enz.

 

De Technologieco. van Zhangjiaganghongsheng, Ltd is geen jong bedrijf. Ons bedrijf werd gevestigd in 2004, zijn wij gespecialiseerd in het produceren van contant geldlade meer dan 10 jaar, in de loop van de jaren, zijn onze producten verhandeld aan meer dan 50 buitenland. Dank aan globalisering, bereikten wij zaken van vele beroemde partner en hun vertrouwen.

 

 

 

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : GS

Aantal werknemers : 300~350

Jaarlijkse omzet : 15000000-16000000

Opgericht Jaar : 2004

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf

 

Hongsheng die is begonnen om contant geldladen in 2004, begin helemaal opnieuw en stap voor stap te veroorzaken, geloven wij nog onze goed uitgeruste faciliteiten en de uitstekende kwaliteitscontrole door alle productiestadia maakt ons concurrerend.

 

Wij ontwerpen variëren van contant geldladen om klanten van verschillende gebieden in de wereld aan te passen, ook kunnen wij het aanpassen goedkeuren. Zoals voor de kwaliteit, besteden wij altijd aandacht aan details.

 

Als u om het even welke onderzoek of eisen hebt, gelieve te aarzelen niet om ons te contacteren!

 

bedrijfsdiensten

 

Hongsheng wijdt zich aan het dienen van het global&winning de wereld.

 

Hongsheng gelooft in geloof, en taxeert marktgerichtheid, klant needs&wants, quality&service als het beheren van principes.

 

Bestedend aandacht aan talenten, heeft technology&innovation, Hongsheng constante verbetering van streng, pragmatic&efficient beheer.

 

 

Bedrijfteam

CONTACT

Adres: Xinyuanweg, Juqiao-Industrieterrein, Tangqiao-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China

Factory Adres:Xinyuanweg, Juqiao-Industrieterrein, Tangqiao-Stad, Zhangjiagang, Jiangsu, China